Kannatusyhdistys

Kannatusyhdistys

Tukiyhdistys ja luostariyhteisö

Enonkosken luostariyhteisö on toimiva joukko ihmisiä. Taustalla toimintaa hallinoi ja edellytyksiä luo Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry. Tullakseen mukaan luostarin toimintaa ei tarvitse osallistua yhdistystoimintaan, mutta yhdistyksen jäsenenä voi osallistua myös taloudellisten puitteiden tukemiseen.

Tukiyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita henkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat tukea Enonkosken luostariyhteisön päämääriä. Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI70 5650 1840 0193 84. Kirjoita lisätietokenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. (Ilman näitä perustietoja jäsenyyttä ei voida vahvistaa).

Tukiyhdistyksen hallitus vahvistaa jäsenet sääntöjen mukaisesti. Vahvistettuun jäsenluetteloon merkityt jäsenet ovat äänioikeutettuja yhdistyksen kokouksessa.

Miksi jäseneksi?

Voit kohdentaa tukesi ja olla kuulolla miten luostariyhteisö toimii, kun olet jäsen. Rukous, rukouskilvoittelu, hiljaisuuden retriitti, hiljaisuuden viljelty, ovat asioita, jotka jäseniämme yhdistävät. Jäsen voi kuitenkin olla vain maksamalla jäsenmaksun ilman sen kummempaa osallistumista toimintaan. Jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen vuosikokouksessa.

Henkilöjäsenmaksu on on 25€/vuosi.

Alennettu jäsenmaksu eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja työttömiltä on 15€/vuosi

Yhteisöjäsenmaksu on 50€/vuosi.

Jäsenmaksun maksaneet tukiyhdistyksen jäsenet tiedotteita ja (postiosoitteen antaneet) jäsenkirjeen ennen vuosikokousta.

Tukiyhdistyksen tilille (FI70 5650 1840 0193 84)  jäsenet (seurakunnat, muut yhteisöt ja yksityiset henkilöt) voivat osoittaa kolehdit ja muut lahjoitukset luostariyhteisön toiminnan tukemiseksi.

Yhteystiedot

Työntekijä

Luostaripappi Pauliina Kainulainen, sähköposti pauliina (at) luostariyhteiso.fi

Tukiyhdistyksen luottamushenkilöt (18.3. 2018 alkaen)

Hallituksen puheenjohtaja
Päivi Erkkilä
paivi.erkkila@evl.fi, p. 050 530 5310

Varapuheenjohtaja
Pellervo Kokkonen,
pellervo@luostariyhteiso.fi, p. 050 499 9452

Sihteeri ja rahastonhoitaja
Anu Ylitolonen, anu.ylitolonen@evl.fi

Muut hallituksen jäsenet

Ilmari Tolvanen (Enonkoski), Toivo Loikkanen (Savonlinna), Ari Luomajoki (Kouvola).

Tästä linkistä löydät luostarin yhteystiedot.