Tukiyhdistys

Tukiyhdistys

Tukiyhdistys ja sen jäsenyys

Enonkosken luostariyhteisö on toimiva ja sitoutunut joukko ihmisiä. Yhteisön taustalla toimintaa hallinoi ja edellytyksiä luo Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry.

Tukiyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita henkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat tukea Enonkosken luostariyhteisön päämääriä.

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI70 5650 1840 0193 84. Kirjoita lisätietokenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. (Ilman näitä perustietoja jäsenyyttä ei voida vahvistaa). Liittymisen jälkeen jäsenmaksu laskutetaan vuosittain. Jäsenmaksuista ks. alla.

Tukiyhdistyksen hallitus vahvistaa jäsenet sääntöjen mukaisesti. Vahvistettuun jäsenluetteloon merkityt jäsenet ovat äänioikeutettuja yhdistyksen kokouksessa.

Miksi jäseneksi?

Voit kohdentaa tukesi ja olla kuulolla miten luostariyhteisö toimii, kun olet jäsen. Rukous ja hiljaisuuden kaipuu yhdistävät jäseniämme. Jäsen voi kuitenkin olla vain maksamalla jäsenmaksun ilman sen kummempaa osallistumista toimintaan. Jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen vuosikokouksessa.

Henkilöjäsenmaksu on 25€/vuosi.

Alennettu jäsenmaksu eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja työttömiltä on 15€/vuosi

Yhteisöjäsenmaksu on 50€/vuosi.

Jäsenmaksun maksaneet tukiyhdistyksen jäsenet saavat tiedotteita ja jäsenkirjeen ennen vuosikokousta.

Tukiyhdistyksen tilille (FI70 5650 1840 0193 84)  jäsenet (seurakunnat, muut yhteisöt ja yksityiset henkilöt) voivat osoittaa kolehdit ja muut lahjoitukset luostariyhteisön toiminnan tukemiseksi.

Yhteystiedot

Työntekijä

Luostaripappi Pauliina Kainulainen, sähköposti pauliina (at) luostariyhteiso.fi

Tukiyhdistyksen luottamushenkilöt (18.3. 2018 alkaen)

Hallituksen puheenjohtaja
Päivi Erkkilä
paivi.erkkila@evl.fi, p. 050 530 5310

Varapuheenjohtaja
Salla Tyrväinen (Kuopio)-
salla.tyrvainen@evl.fi, p. 040 484 8320

Muut hallituksen jäsenet

Ilmari Tolvanen (Enonkoski), Pellervo Kokkonen (Savonlinna), Toivo Loikkanen (Savonlinna), Ari Luomajoki (Kouvola), Jari Uimonen (Liperi), Anu Ylitolonen (Enonkoski)

Tästä linkistä löydät luostarin yhteystiedot.

Päivitetty 04.05.2019