Uutisia

Luostari avoinna kesällä – teologi palvelemaan luostariyhteisöä

Luostari avoinna kesällä – teologi palvelemaan luostariyhteisöä

Teologi luostariyhteisöön heinäkuun ajaksi

Enonkosken luostari herää kesällä aktiiviseen toimintaan, kun teologiaa opiskeleva Tarja Vänskä toimii heinäkuun ajan luostariyhteisön toiminnasta vastaavana vapaaehtoisena. Tarjalla on takana ensimmäinen opiskeluvuosi Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa. Helsingissä Tarja on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisena mm. Tuomas-yhteisössä.

Tarjalla on monipuolinen koulutus ja pitkä kokemus työelämästä. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja-terveydenhoitaja, jolla on myös toimittajan, tiedottajan ja kulttuurisihteerin pätevyys. Saamme siis joukkoomme melkoisen moniosaajan!

Heinäkuun ajan luostari tarjoaa majoitus-ja aamiaispalvelujen lisäksi ryhmille (katso tästä ryhmävierailuohjelmat) tai yksittäisille kävijöille mahdollisuuden tutustua luostariin ja piipahtaa vaikka kahville. Rukoushetket klo 8.30, 12.00 ja 18.00 rytmittävät päivittäistä toimintaa.

Voit tiedustella etukäteen mahdollisuudesta viettää kesää luostarissa ja varata majoitusta ottamalla sähköpostilla yhteyttä luostariyhteiso@luostariyhteiso.fi. Heinäkuussa, voitta soittaa tai tekstata suoraan Tarjalle 040 834 1088.

Luostariyhteiso.fi © 2018