Palveluhinnasto

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto

Palveluhinnastossa ilmoitetaan yksityishenkilöille sovellettavat hinnat. Luostarin järjestämien tapahtumien yhteydessä voidaan soveltaa erityishintoja, jotka ilmenevät tapahtuman tiedoista. Ryhmille lasketaan pyynnöstä ryhmäkohtainen tarjoushinta. Yöpyminen luostarissa on mahdollista pääosin kesäkaudella. Verkkokaupassa voi olla varattavissa palveluja erikoishinnoilla, jotka poikkeavat tästä hinnastosta.

Majoitukset voi varata ja maksaa suoraan luostarin verkkokaupassa. Varaustiedusteluja voi tehdä myös sähköpostilla ja puhelimella. Talkoolaisten majoituksista sovitaan olemalla yhteydessä suoraan luostariin. Pidempiaikaisen majoituksen hintoja voi tiedustella suoraan luostarista

Majoitushinnat

Majoitushintoihin sisältyy yöpyminen valitussa majoituksessa /hlö/vrk.  Hintaan sisältyvät lisäksi vuodevaatteet sekä saunomismahdollisuus yhteisten saunavuorojen mukaan. Majoitustiloissa WC ja suihkut ovat yhteisiä käytävällä. Huoneet on luovutettava klo 10 mennessä. Saapuville majoittujille huoneet ovat käytettävissä klo 15 alkaen.

Aamiaismajoitus (yöpyminen, aamupala)  59 €

Puolihoito (sisältää luostarin päiväohjelman mukaiset ateriat oleskeluajalta)   65 €

Täysihoito* (sisältää luostarin päiväohjelman mukaiset ateriat oleskeluajalta)    80 €

Leirintämaksu (asuntoauto tai -vaunu tai telttapaikka, sähkö)  /vrk/paikka 30 €

Ylimääräinen liinavaatesetti  10 €

Ateriahinnasto

Luostarissa tarjotaan yksinkertaista kasvispainotteista kotiruokaa. Ruoka on laktoositonta. Gluteeniton ja kasvisruokavaihtoehto tarjotaan pyydettäessä. Mahdollisuuksien mukaan huomioimme ennakkoilmoituksen perusteella muut ruokavaliotoiveet ja allergiat.

Hinnat /henkilö:

Aamupala, iltapala ja välipala 10 €   (puuro, voileipä, kahvi/tee, hedelmä/vihannes/kahvileipä, mehu)

Päiväkahvi  7 €  (kahvi/tee,  kahvileipä)

Keittolounas* 12 €  (keitto, leipä, ruokajuoma)

Lounas/päivällinen*  15 € (lounasruokana laatikko tai pataruoka, lisuke, leipä, jälkiruoka, ruokajuoma)

Pihasauna

Pihasauna yksityiskäyttöön  /kerta   50 €

Tilavuokrat

Alakerta & keittiö /vrk   300 €

Koko talo (n. 15 henk. majoitus) /vrk       700 €

Opastusmaksu

Kun luostarivastaava on paikalla, opastukset yksityisille maksuttomia/vapaaehtoinen maksu. Ryhmävierailujen hinnat sovitaan pakettihintana palvelutarpeen mukaan. Opastusmaksu kun opas tulee erikseen paikan päälle 150 €

*) Aterioiden saatavuus vaihtelee.

Sivu päivitetty 30.04.2021