Tapahtumat

Yksinkertainen retriitti nuorille aikuisille 25.-26.5. 2019

Yksinkertainen retriitti nuorille aikuisille 25.-26.5. 2019

Kaipaatko hiljaisuuteen yhdessä muiden kanssa, luostarin inspiroivassa ilmapiirissä? Tervetuloa kokemaan pikkuretriitti kanssamme.

Rukoushetket rytmittävät viikonloppuamme Ihamaniemen keväisen luonnon keskellä. Niiden ohessa laitetaan yhdessä yksinkertaisia aterioita ja keskustellaan kristillisen uskon merkityksestä ajassamme. Jaamme rehellisesti ja kysellen hiljaisen rukouksen avaamia näköaloja. Vietämme myös aikaa hiljaisuudessa, keskustelematta. Retriitin aikana on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun papin kanssa. Lauantai-iltana lämpiää luostarin iso pihasauna.

Mukana matkalla informaatiotulvasta lempeään hiljaisuuteen pastori Marjaana Toiviainen, luostarin pappi Pauliina Kainulainen ja kesäkanttori Kasper Korhonen. Retriitti on tarkoitettu ennen kaikkea alle 40–vuotiaille ja se toteutetaan turvallisemman tilan periaatteella.

Hinta 60 €. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 10.5. mennessä pauliina@luostariyhteiso.fi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma. Tarvittaessa järjestellään kimppakyytejä luostariin.

Luostariyhteiso.fi © 2019