Uutisia

Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry – uusi hallitus

Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry – uusi hallitus

Väistyvää puheenjohtajaa Päivi Erkkilää kiitettiin

Kirkkokahveilla ennen vuosikokouksen alkua kiitettiin rovasti Päivi Erkkilää. Päivi on vuosien varrella tehnyt elintärkeää työtä luostarin hyväksi ja erityisessä toiminut linkkinä piispamme Seppo Häkkisen ja Luostariyhteisön välillä. Päivi on luonut hiljaista luottamusta, jonka avulla yhä uusia vapaaehtoisia on tullut mukaan yhteisön toimintaan. Ilman Päivin sitoutumista ja panosta Luostariyhteisö ei voisi näissä positiivisssa merkeissä katsoa tulevaisuuteen. Kuvassa vasemmalta oikealle: Luostaripappi Pauliina Kainulainen, rovasti Päivi Erkkilä ja tuki ry:n varapuheenjohtaja Salla Tyrväinen.

Uusi hallitus 15.3. 2020

Luostarimme tukiyhdistyksen vuosikokous pystyttiin pitämään sunnuntaina 15.3. Ennen sitä vietimme pienen seurakunnan kesken messun, jossa saarnasi ja toimi liturgina väistyvä puheenjohtajamme Päivi Erkkilä. Lämmin kiitos Päiville tärkeistä vuosista jolloin hän luotsasi luostariyhteisöä ja mahdollisti sen toimintaa! Päivi jatkaa myös uudessa hallituksessa jäsenenä.

Kiitos olennaisesta panoksestanne luostariyhteisön hyväksi myös muille hallituksen jäsenille, jotka  päätitte hallitustyöskentelynne: Anu Ylitolonen, Ari Luomajoki, Ilmari Tolvanen ja Toivo Loikkanen. Jatketaan yhteistyötä muilla tavoin, siunausta ja iloa!

Uuden hallituksemme kokoonpano on seuraava:

Puheenjohtaja Jari Uimonen
Varapuheenjohtaja Salla Tyrväinen
Taloudenhoitaja Timo Korhonen
Pinja Rahikainen
Juho Tiainen
Pellervo Kokkonen
Päivi Erkkilä

Sihteerin tehtäviä hoitaa luostaripappi Pauliina Kainulainen

Luostariyhteiso.fi © 2019