Yhteystiedot

Osoite ja sijainti

Enonkosken luostariyhteisö
Ihamaniementie 848
58180 Ihamaniemi   (Enonkoski)

Ajo-ohjeet luostariin ja muuta tärketää tietoa luostariin tulosta löytyy sivulta: Hyvä tietää.

Myynti, varaukset ja ilmoittautumiset

Sähköposti: luostariyhteiso@luostariyhteiso.fi

Varmimmin saat vastauksen sähköpostilla. Mikäli puhelimeen ei juuri soittohetkellä vastata, jätä puhelinvastaajaan viesti ja puhelinnumerosi, niin otamme yhteisöstä sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää yksityisviestin fb-sivun kautta www.facebook.com/enonkoskenluostariyhteiso.

Yhteydenotto luostariin

Puhelinnumero luostariin on 040 834 1088.

Luostaripappi Pauliina Kainulainen pauliina (at) luostariyhteiso.fi.

Kannatusyhdistys vastaa luostariyhteisön hallinnosta. Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry:n yhteystiedot löydät täältä.

Pankkiyhteys

IBAN FI70 5650 1840 0193 84   (Suur-Savon Osuuspankki)

Luostariyhteisö verkossa

Tilaa luostariyhteisön uutiskirje tästä linkistä.

Enonkosken luostariyhteisö on mukana myös Facebookissa. Facebook-sivuiltamme (Enonkosken luostariyhteisö) löydät mm. arkikuulumisia, valokuvia ja ajankohtaisasioita. Facebookissa myös julkaistaan noin kerran viikossa luostarin rukoushetki (joka löytyy myös näiltä sivuilta Kappelista). Facebook-sivuihimme tutustuminen ei vaadi Facebook-käyttäjäksi kirjautumista.

Luostariyhteisö haluaa olla myös maailmanlaajuisesti osa kristittyä yhteisöä. Aika-ajoin päivitämme Twitterissä kuulumisia tilillemme @LutheranConvent. Tervetuloa mukaan!

Voit upottaa luostarin rukoushetkilinkin sivullesi: http://www.luostariyhteiso.fi/iframe/ – jos teet sen, kerrothan myös meille siitä.

Päivitetty 15.01.2020.