Yhteystiedot

Osoite

Enonkosken luostariyhteisö
Ihamaniementie 848
58180 Ihamaniemi   (Enonkoski)

Ajo-ohjeet luostariin ja muuta tärketää tietoa luostariin tulosta löytyy sivulta: Hyvä tietää.

Myynti, varaukset ja ilmoittautumiset

Sähköposti: luostariyhteiso@luostariyhteiso.fi
Puhelin: 040 591 5097

Varmimmin saat vastauksen sähköpostilla. Puhelintiedustelut pyydämme ajoittamaan maanantaista lauantaihin klo 9.30-11.30 väliseen aikaan. Mikäli puhelimeen ei juuri soittohetkellä vastata, jätä puhelinvastaajaan viesti ja puhelinnumerosi, niin otamme yhteisöstä sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää viestin fb-sivun kautta www.facebook.com/enonkoskenluostariyhteiso.

Yhteydenotto luostariin

Puhelinnumero suoraan luostariin on 040 834 1088.

Kannatusyhdistys vastaa luostariyhteisön hallinnosta. Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry:n yhteystiedot löydät täältä.

Pankkiyhteys

IBAN FI70 5650 1840 0193 84   (Suur-Savon Osuuspankki)

Luostari verkossa

Enonkosken luostariyhteisö on mukana myös Facebookissa. Facebook-sivuiltamme (Enonkosken luostariyhteisö) löydät mm. arkikuulumisia, valokuvia ja ajankohtaisasioita. Facebookissa myös julkaistaan n. kolme kertaa viikossa luostarin rukoushetki (joka löytyy myös näiltä sivuilta Kappelista). Facebook-sivuihimme tutustuminen ei vaadi Facebook-käyttäjäksi kirjautumista.

Luostariyhteisö haluaa olla myös maailmanlaajuisesti osa kristittyä yhteisöä. Kumppanit ympäri maailman tavoitamme Twitter-tilimme @LutheranConvent kautta. Tervetuloa mukaan!

Helpoimmin rukoilemin luostariyhteisön kanssa käy päinsä lataamalla rukoushetkisovellus puhelimeen: Android ja Apple iOS.