Rukoushetki Arkisto

Haukku ja hyökkäys

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Anna Jumalan rauhan hoitaa levotonta mieltäsi. Lepää Jumalan läheisyydessä.

Raamatunteksti

”Älä arkana pälyile, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi, minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.” Jes. 41:10

Ajatus

Naapurin koira aiheuttaa ohikulkeville ongelmia yllättävillä syöksymisillään, se haukkuu varmuuden vuoksi tutut ja tuntemattomat. Purrut se ei koskaan ole ketään. Loppujen lopuksi se on arka ja usein nolona ikään kuin pyytää anteeksi aiheuttamaansa meteliä. Se rauhoittuu, kun kuulee tutun äänen.

Sen käytös pysäyttää ajattelemaan meitä ihmisiä ja meidän käytöstämme epävarmoissa tilanteissa, jotka meitä pelottavat. Tällaisia tilanteita olemme varmasti kaikki kohdanneet elämässämme.

Rukous

Herra auta meitä rauhallisella mielellä luottamaan turvalliseen läsnäoloosi ja vakaisiin lujiin käsiisi.

Sampo-koira. Kuva: Ari Luomajoki
Kirjoittaja
Ulla-Riitta Kautonen
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019