Uutisia

Rukoushetken mobiilijakelu laajenee

Enonkosken luostariyhteisön alkoi syksyllä julkaista kolme kertaa viikossa rukoushetkiaineiston, jonka tarkoitus on auttaa tavallista tallustajaa hiljentymään hetkeksi oman arkensa keskellä. Pääideana oli, että julkaisemalla ’mobiilisti’, monilla ihmisillä on mahdollisuus päivän mittaan pienessä suvantokohdassa bussissa istuessa tai tauolla viettää pieni oma rukoushetki käyttäen älypuhelinta tai tablettilaitetta.

Nyt jakelu laajenee siten, että käytössä on Google Playstä ladattava sovellus Android-puhelimille sekä IOS-sovellus Applen puhelimille ja ipad-laitteille. Tulossa on vielä tämän vuoden aikan Windows phone-sovellus. Sadat ihmiset lukevat mietiskelyjä jo luostariyhteisön verkkopalvelun ja facebook-ryhmän kautta.

Aineistoja saman sovelluksen kautta jakelevat Enonkosken luostariyhteisö, ortodoksinen kirkko, helluntaiherätys ja Raamatunlukijoiden liitto. Luostariyhteisöllä on mobiilikanavassa jo 252 seuraajaa (27.11.).

Sovellukset omaan laitteeseen voi ladata alla olevista linkeistä (tai hakemalla Google Playssä tai Apple app storessa hakusanalla ’hetki’).

Apple iOS

Android

Tervetuloa mukaan rukoilijoiden joukkoon.

Luostariyhteiso.fi © 2019