Rukoushetki Arkisto

Hiljaa ja herkästi

Rukoushetki Arkisto

Aloitus
Pysäytä mielesi kiire. Lepää sisäisessä rauhassa.
Raamatunteksti
Hiljene, sieluni, Jumalan edessä! Hän antaa minulle toivon. Hän on kallio, hän on minun pelastukseni, hän on linnani, minä en horju. (Ps. 62: 6-7)
Ajatus
Jumala puhuu. Kuulenko minä? Suonenjoen herättäjäjuhlien tunnus ”Hiljenny Herran edessä” on jäänyt puhuttelemaan. On pysähdyttävä, hiljennyttävä, jotta kuulisin Jumalan puhuvan. Kiireinen elämänrytmi tarttuu ja vie mukanaan. Vauhtisokeus uhkaa enkä hiljennä ennen kuin rysähtää. Jumala  tahtoo pysäyttää hiljaisuudella, jotta kuulisin hänen puhuvan minulle.
Rukous
Herra, opeta minua olemaan hiljaa, että kuulisin sinun puheesi. Puhu Herra, palvelijasi kuulee.
Luostarin sisäpihan rauhaa, Assisi. Kuva: Ari Luomajoki
Kirjoittaja
Ismo Haapanen
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019