Uutisia

Luostarin tervehdys jouluna 2023


Riemullista Vapahtajamme syntymäjuhlaa ja Jumalan siunausta uudelle vuodelle! Kiitos luostarin ystäville, esirukoilijoille, vapaaehtoisille, tukiyhdistyksen jäsenille, vieraille, lahjoittajille. Teidän tukenne on ratkaisevaa luostarin toiminnan jatkuvuudelle.

Olemme kuluneena vuonna saaneet kokoontua luostarin ydintoimintaan messuissa, nauttineet konserteista ja yhteislaulusta, tavanneet tuttuja ja tutustuneet uusiin ihmisiin, talkoilleet yhdessä ja yksin, vetäytyneet hiljaisuuteen retriitissä tai omassa hiljaisuuden harjoituksessamme. Pyhän Kolminaisuuden kappeli on kutsunut levähtämään ja rukoilemaan. On ollut ilo saada toimia luostarin erityisessä ilmapiirissä, jossa voi aistia pyhän läsnäoloa kaiken puuhankin keskellä.

Talvikuukaudet luostari on suljettu, koska talous on tiukilla ja sähkössä on säästettävä. Suunnitteilla on  laskiaistapahtuma helmikuussa, messu pääsiäismaanantaina ja äitienpäivänä lauletaan yhdessä tuttuja kansakoululauluja. Keväällä talkoillaan ja järjestetään viikonloppuretriitti. Vierailijat ovat taas tervetulleita tutustumaan ja jäämään pidemmäksikin aikaa.

Valaiskoon seimen lapsen valo keskitalven pimeää. Ollaan yhtä rukouksessa!

Luostarin kannatusyhdistyksen hallitus
********
Pienetkin lahjoitukset otamme kiitollisina vastaan luostarin kulujen kattamiseksi. Luostarilla on rahankeräyslupa (numero RA/2020/1382). Pankkitilin numero on FI70 5650 1840 0193 84 (Suur-Savon Osuuspankki).

Luostariyhteiso.fi © 2019