Rukoushetki Arkisto

JUMALAN VALTAKUNTA ON TÄÄLLÄ

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Hengitä hetki rauhallisesti. Mieti, mistä tulit ja miksi olet tässä.

Raamatunteksti

”Tämän jälkeen Herra valitsi vielä seitsemänkymmentäkaksi opetuslasta ja lähetti heidät kaksittain edellään jokaiseen kaupunkiin ja kylään, johon hän aikoi itse mennä.” (Luuk. 10:1)

Ajatus

Jeesus lähetti nuo 72 edellään sinne, minne hän aikoi itse kohta mennä. Opetuslapset valmistivat tietä Jeesukselle. Heidän piti mennä ihmisten luokse, viettää aikaa heidän kanssaan, parantaa sairaita ja kertoa, että Jumalan valtakunta on tullut lähelle.

Onko se minunkin kutsumukseni? Millä tavalla minä voin omalla olemisellani ja tekemisilläni kertoa kohtaamilleni ihmisille, että kuningasten Kuningas haluaa tulla heidän luokseen – ja on jo tullut?

Rukous

Herra Jeesus, tahdon olla Sinun opetuslapsesi. Näytä minulle, mikä on tänään minun suuntani, minun tieni, minun tehtäväni. Mitä Sinä haluat tänään tehdä yhdessä minun kanssani? Opeta minua palvelemaan Sinua. Aamen.

Wild side. Kuva: Titta Hämäläinen.
Kirjoittaja
Titta Hämäläinen, lähetystyöntekijä Virossa
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019