Rukoushetki Arkisto

Kaikki on valmiina

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Nousta sain aamuun, lintujen lauluun.
Jumalan luomiskauneuteen.

Raamatunteksti

Muuan lainopettaja halusi panna Jeesuksen koetukselle. Hän kysyi: ”Opettaja, mitä minun pitää tehdä, jotta saisin omakseni iankaikkisen elämän?” Lk. 10:25

Ajatus

Kaikki on valmiina, mutta minä haluan tehdä. Minä haluan suorittaa. Minä haluan onnistua. Minun pyrkimykseni ovat hyvät. Minä pelastan itseni ja ehkä koko maailman.

Miksi en voi joskus vain olla ja kuunnella? Tyhjentyä itsestäni. Hyvistä aikeistani. Arvokkaista pyrkimyksistäni. Minkä arvoisia ne ovat, jos minulla ei ole aikaa. En ehdi kuunnella itseäni. En muita. En Luojaani.

Aikaa meille on annettu yhden elämän verran. Riittävästi, mutta ei tuhlattavaksi asti. Pysähdy hetkeen. Iloitse siitä. Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt.

Rukous

Kristus, veljeni. Osoita minulle laupeutta kuin samarialainen runnellulle matkamiehelle. Etsi ja huomaa minut. Elämä on minua raastanut ja ruhjonut. Ohikulkijoita on paljon. Lääkitse elämäni haavat. Vie minut majataloon lepäämään. Vahvista uskoni siihen, että olet maksanut kulut puolestani sovittaessasi syntini.

Spring bird. Kuva: jill111, Pixabay. CC0.
Kirjoittaja
Päivi Erkkilä
Mainos

Lue luostariyhteisön papin Pauliina Kainulaisen blogia "Sammaleenhiljainen".

Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019