Uutisia

”Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte vähän levähtää.”

”Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte vähän levähtää.”

Luostariin voi tulla lepäämään, tarjolla on luomakunnan hoitavan läsnäolon lisäksi säännölliset rukoushetket kauniissa kappelissa kolmesti päivässä sekä mahdollisuus hengelliseen ohjaukseen.

Alkukesään kuuluu mukavia uutisia: kesä-heinäkuussa luostarissa työskentelee Pauliina-papin lisäksi kesäteologi Kaisu Seppänen. Näin luostarissa on aina joku vastaanottamassa vieraita ja talkoolaisia. Tervetuloa luostarin kesästä nauttimaan!

Voi hakeutua myös talkootöihin, jolloin luostarissa asuminen on huomattavan edullista. Vierasmaja-sivulta löytyy hinnasto. Talkoolaisia odottelee mm. puutarha-, leipomis-, käsityö- tai varastojen raivaushommia.

Myös pienemmät tai suuremmat ryhmät tervetuloa tutustumaan luterilaiseen luostariin rukouspolkuineen! Sopikaa tulosta etukäteen niin palvelemme parhaan kykymme mukaan.

Kiinnostuneita pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä Pauliinaan ja sopimaan tulosta: pauliina (at) luostariyhteiso.fi tai 040-8341088.

Alkukesällä on luvassa mm. hiljaisuuden päiviä, nuotioiltoja ja Luomakunnan sunnuntain messu 24.6. klo 13. Tarkempi ohjelma löytyy kalenterista.

”Jeesus sanoi heille: Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte vähän levähtää.” (Mark. 6: 31)

Luostariyhteiso.fi © 2019