Uutisia

Kiitosten aika kesällä 2024 – tervetuloa käymään!

Kiitosten aika kesällä 2024 – tervetuloa käymään!

Keskikesän kukkeudessa mielen valtaa kiitollisuus Enonkosken luostarin 30-vuotisesta olemassaolosta ja toiminnasta. Kiitos luostarin tukiyhdistyksen jäsenille, paikkakunnan yhdistyksille, seurakunnalle, kauempaakin tuleville talkoolaisille, luostarin entisille sisarille ja veljille, uskollisille naapureille, lahjoittajille ja rohkaisijoille, vierailijoille ja majoittujille, koko luostariyhteisölle! Ilman teidän apuanne, tukeanne ja esirukoustanne emme voisi tänä vuonna jatkaa luostarin toiminnan elvyttämistä.

Olemme saaneet kevään ja kesän kuluessa osallistua messuihin sekä rovasti Veli-Matti Hynnisen ja kanttori Matti Turusen että Enonkosken aluekappalaisen Tero Tynin kanssa, nauttineet yhteislaulusta Matin ja musiikkipedagogi Maija Keskisen johdolla, rauhoittuneet hiljaisuuden retriitissä psykologi Hannele Kasslin-Pottierin ja pastori Tuomi Larvin opastuksella ja viimeksi saaneet perehtyä savusaunan saloihin saunatuntija Heikki K. Lyytisen laajan tietomäärän ja kokemuksen pohjalta. Monien vierailijoiden kanssa on käyty elähdyttäviä keskusteluja.

Luostarin pihapiirissä on talkoiltu, ja  ahkeroinnin tuloksena näköpiirissä on perunan nostamista ja mustaherukoiden poimimista aikanaan. Käsityöpuodista voit hankkia vapaaehtoisten tekemän muiston tai tuliaisia luostarikäynniltäsi.

Iloitsemme siitä, että luostariin on saatu moniosaaja Jenni kesäasukkaaksi, ottamaan vastaan vieraita ja huolehtimaan puutarhasta. Vierailijat ovat tervetulleita tutustumaan luostariin päivittäin klo 9-18.  Majoittumisesta pyydetään sopimaan puh. 045 6983900/Jenni.

Rukoile ja tee työtä on edelleen luostarin tunnuslause. Etsimme jatkuvasti pitempiaikaisia asukkaita luostariin ylläpitämään luostariin kuuluvaa säännöllistä päiväaikataulua. Jos tunnet kiinnostusta luostarielämää kohtaan, ota yhteyttä Iikkaan.

Helppo tapa tukea luostarin toiminnan jatkumista on liittyä luostarin tukiyhdistyksen, Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry:n jäseneksi.  Tarkemmat tiedot löytyvät tältä sivulta.

Tapahtumat-sivulta näet tulevat tapahtumat, ja viimeisiin Hannele Kasslin-Pottierin blogeihin voit syventyä Blogi-sivulla.

Siunattua kesää, näkemiin Enonkosken luostarissa!

Luostarin tukiyhdistyksen hallitus

Luostariyhteiso.fi © 2019