Rukoushetki Arkisto

KUN JUMALA SOITTAA

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Sanotaan, että Jumalan puhelinnumero on 5015. Kun sinne soitetaan, siellä vastataan. Soitan sinne hätä- ja umpikujaviestin.

Raamatunteksti

Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua. Ps.50:15.

Ajatus

Kuulenko, huomaanko, kun Taivaan puhelimesta soitetaan jo samana päivänä takaisin: Ystävä otti yhteyttä ja katkaisi ahdistuksen ketjun, sukulainen kysyi, miten jaksan, toinen kertoi rukoilevansa puolestani. Postista tipahti lämpimiä ajatuksia herättävä lapsen kortti ja tuntematon lapsi hymyili ja vilkutti minulle rattaistaan. Työkaverin kanssa kävimme rakentavat keskustelut. Naapuri toi kukkia, fbssä oli lapsuuden lämpimiä kuvia, tilillekin oli tullut maksunpalautus. Kaikki samana päivänä eikä kukaan tiennyt, miten umpikujassa olin. Jumalan puhelimesta vastaan.

Rukous

Jeesus, anna minun kuulla, kun Sinä vastaat hätääni. Avaa silmäni näkemään ja mieleni keskittymään yhteyteen kanssasi. Anna minun ymmärtää puhettasi.

Puhelinkoppi. Kuva: Mikko Bergroth
Kirjoittaja
Marja Heimala-Pelkonen
Mainos

Hiljaisen viikon hartauksia nähtävissä oman seurakuntasi julkaisuista.

Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019