Rukoushetki Arkisto

MATKALLA, osa 3

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Pysäytä mielesi kiire – ole oma itsesi!

 

Raamatunteksti

”Leipä on yksi ja niin mekin olemme yksi, vaikka meitä on monta.” (1. Kor. 10:.17a)

 

Ajatus

Henkilökohtainen usko ei ole jonkin järjestön tai jonkun toisen ihmisen henkilökohtainen usko vaan minun ja sinun, oman elämänkaaremme tapahtumien, kokemusten, muistojen ja toiveiden väreihin kietoutunut usko. Meidän Herramme ja Mestarimme Jeesus Kristus on tänään, tässä uskossa läsnä.

 

Rukous

Hyvä ja laupias Jumala, anna minulle rohkeutta olla edessäsi sellaisena kuin oikeasti nyt olen. Anna minulle luottamus, että sinä, Herrani Jeesus Kristus, olet minun uskossani läsnä, tässä uskossa, joka minusta tänään tuntuu kovin vähäiseltä.

 

Tästä eteenpäin. Matti Perälän pastelliliitu- ja mustetyö. Kuva: Matti Perälä
Kirjoittaja
Matti Perälä, pastori, teologian tohtori.
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019