Rukoushetki Arkisto

OLEN KUULLUT HEIDÄN HÄTÄNSÄ

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Kuuleeko Jumala?  Näkeekö Jumala maailmansa kärsimyksen ja kärsivät?  Eikö hän välitä vai onko hän voimaton puuttumaan?

Raamatunteksti

Herra sanoi (Moosekselle): Minä olen nähnyt kansani ahdingon Egyptissä… Minä tiedän heidän hätänsä.
2. Moos. 3:7.

Ajatus

Kärsimyksen mysteerin ei ole vastausta.  Israelilaisten ahdinkoon Egyptissä Jumalan vastaus oli Mooses ja  syntisen ihmisen hätään Isän vastaus on hänen Poikansa Jeesus. Jumala näkee ja on jo kuullut. Hänellä on auttamisstrategia.  Siihen hän tarvitsee ihmistä, joskus vain yhden rohkean ihmisen, joka sanoo kyllä ja  avaa muutoksen padot.

Rukous

Jeesus, auta minua uskomaan siihen, että maailman hätä on sinun tiedossasi. Auta minua tekemään oma osuuteni sen helpottamiseksi.

Kuva: Mikko Bergroth
Kirjoittaja
Marja Heimala-Pelkonen
Mainos

Tilaa itsellesi luostariyhteisön uutiskirje. Katso nettisivuilta linkki...

Tai seuraa Pauliina Kainulaisen Sammaleenhiljainen-blogia

Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019