Rukoushetki Arkisto

Osaan vain huutaa

Rukoushetki Arkisto

Aloitus
Lupa huutaa, lupaus kuulla.  
Raamatunteksti
Anna Jumalalle uhriksi kiitos, täytä lupauksesi Korkeimmalle. Huuda minua avuksi hädän päivänä. Minä pelastan sinut ja sinä kunnioitat minua. Ps. 50: 14,15.  
Ajatus
Huutaminen on pienen ihmisen ensimmäinen kieli. Avuksi huutaminen oli ensimmäisen tapa rukoilla. Jumalan lapsella on lupa huutaa.  Se on hyväksyttyä ja sallittua.  Kun huudan, käännyn hänen puoleensa, kohtaan hänet, kerron hätäni, kiukuttelen hänelle. Olen kontaktissa.  Uhmaikäinenkin lapsi, jolle tulee nopeasti ja arvaamatta kiukku, on Jumalalle rakas.  
Rukous
Jeesus, olen sanaton.  Osaan vain huutaa. Kiitos, että tiedät, mikä minulla on. Kun sinä tulet, otat syliin, rauhoitat minut. Hymyilet minulle ja minä hymyilen sinulle ja rakastamme toisiamme.  
Kirjoittaja
Marja Heimala-Pelkonen
Mainos
   
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019