Rukoushetki Arkisto

Pidä minusta huoli

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

 

”Kaitse, Jeesus, paimen hyvä, laumassasi minua.” VK 378:1

 

Raamatunteksti

 

"Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen.” Hesekiel 34:11

 

Ajatus

 

Jumala. Sinä olet luvannut pitää minusta huolen. Olet luvannut, että haet lampaasi turvaan kaikkialta ja kaitset niitä. Sinä olet luvannut, että lampaasi saavat levätä ja käyskennellä rehevillä laidunmailla. Sinä olet luvannut viedä lampaasi lepäämään, etsiä eksyneet, sitoa murtuneen jalan ja hoivata uupunutta.

Jumala. Anna tuon kaiken koskea myös minua. Sinä näet, mihin olen elämässäni kulkenut. Jumala, minä tarvitsen sinun huolenpitoasi ja rakkauttasi.

 

Rukous

 

Jumala. Pidä minusta huolta. Rakasta minua. Anna minun kuulua sinun laumaasi. Aamen.

 

Kööpenhamina. Kuva: Anu Ylitolonen
Kirjoittaja
Anu Ylitolonen
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019