Rukoushetki Arkisto

Tule kanssani Herra Jeesus

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Pysäytä mielesi kiire. Lepää hetki.

Raamatunteksti

Jeesus sanoi: "Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät." Matt. 28: 20

Ajatus

Hyräile hiljaa: ”Tule kanssani Herra Jeesus, tule siunaa päivän työ. Tule illoin ja aamuin varhain, tule vielä, kun joutuu yö, tule vielä, kun joutuu yö.” Hyräile myös toinen säkeistö – mutta kuuntele samalla, kuinka Jumala laulaa sen sinulle: ”Tule askele askeleelta minun kanssani kulkemaan. Sua ilman en saata olla, pysy luonani ainiaan, pysy luonani ainiaan.”

Kun joskus tuntuu, että uskallanko minä pieni, syntinen ihminen pyytää suurta Kaikkivaltiasta kulkemaan minun kanssani, voin hyräillä ja kuulla, kuinka Hän pyytääkin; ”pysy minun luonani, ilman sinua luomaani lasta en saata olla…”

Rukous

Herra, suo minun rauhallisin mielin kohdata kaikki, mitä päivä tuo tullessaan. Suo minun varauksetta antautua sinun tahtoosi. Opasta ja tue minua kaikessa, päivän jokaisena hetkenä.

Kaikessa, mitä sanon ja teen, johdata ajatuksiani ja tunteitani. Ennalta aavistamattomissa tilanteissa auta minua muistamaan, että kaikki on sinun lähettämääsi.

Optinan isien rukouksesta sielunrauhaksi

Askel askeleelta. Kuva: skeeze, Pixabay.
Kirjoittaja
Ari Tähkäpää
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019