Rukoushetki Arkisto

Yhdessä koettu selviytyminen

Rukoushetki Arkisto

Aloitus

Herra, muistuta, että heikkona olen voimakas.

Raamatunteksti

5.Moos. 33:27 ” Sinun turvasi on iankaikkinen Jumala, sinua kantavat iankaikkiset käsivarret”

Ajatus

Tämä Raamatunkohta on ollut minulle tukena ja apuna vuosien ajan erilaisissa elämän vaiheissa. Jumalan käsivarret ovat vahvat ja jaksavat ja minun heikot ja voimattomat. Tämän olen saanut kokea monta kertaa.

Olen saanut vaeltaa monivaiheisen matkan, jonka aikana olen kokenut avuttomuutta, epävarmuutta, yksinäisyyttä ja väsymystäkin. Katson elämäni taivalta taaksepäin ja muistelen tapahtuneita elämänhetkiä ja kohtaamisiani. Elämäni olisi ollut näitä kokemuksia köyhempi, jos en olisi niissä saanut olla mukana. Voimia on antaneet Jumalan lupaukset, jotka olen saanut kokea myös toteutuvan. En ole ollut yksin. Paljosta on selviydytty, yhteys on vahvistunut ja luottamus Jumalan läsnäoloon arkisessa elämässäni on tullut tutummaksi.

Rukous

Ikiaikojen Jumala, kiitos, että et ole jättänyt yksin selviytymään, vaan olet ollut turvana ja tukena.

Luostarin alttarilta. Kuva: Ulla-Riitta Kautonen
Kirjoittaja
Ulla-Riitta Kautonen
Avainsanat: , , ,
Kirjoittaja: Luostariyhteiso.fi

Luostariyhteiso.fi © 2019