Uutisia

Vierailu luostarissa – tervetuloa seurakuntaryhmät

Vierailu luostarissa – tervetuloa seurakuntaryhmät

Vierailu luostarissa – Enonkosken luostariyhteisössä – on mieleenpainuva elämys, josta monet ystävät puhuvat vielä vuosien jälkeenkin lämmöllä. Rukous on jatkunut Pyhän Kolminaisuuden kappelissa jo 20 vuoden ajan, ja mukana vuotaa Jumalan rauha ja siunaus elämään. Monelle luostarin kappeli on tärkeä tukipiste Jeesuksen tiellä. Myös vierailevat ryhmät voivat kokea tätä rukouksen siunausta luostarissa ja sen rukouspoluilla.

Kuva: Ari Luomajoki

Kuva: Ari Luomajoki

Vierailu luostarissa tai kiertomatka Itä-Suomeen

Luostari soveltultuu ryhmävierailuihin sekä pääkohteena, jolloin usein voidaan järjestää luostarin esittelyn ohella omaa ohjelmaa että osaksi kiertomatkaa Itä-Suomessa. Kiertomatkalla olevien ryhmien näkökulmasta, vierailu Enonkosken luostarissa on helposti sovitettavissa esimerkiksi käynteihin Kerimäen kirkossa, Savonlinnassa sekä Valamon ja Lintulan luostareissa.

Vierailu varataan ja vahvistetaan etukäteen luostariyhteisöstä. Kiinteänä osana vierailussa ovat luostarin esittely, hetkipalvelus Pyhän Kolminaisuuden kappelissa sekä mahdollisuus tehdä ostoksia käsityöpaja-myymälästä. Ryhmille järjestetään maittavat kahvitukset ja ruokailut ryhmän toivomusten mukaan.

Tilattujen vierailujen ohella ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan luostarissa avoimien tapahtumien yhteydessä. Osallistumisesta pyydetään kuitenkin ilmoittamaan etukäteen.

Lisätietoja ryhmävierailusta

Ryhmävierailu

Luostariretki Itä-Suomessa (suositus)

Luostariyhteisön väki toivottaa kaikki pyhiinvaeltajat tervetulleiksi luostariin.

 

Luostariyhteiso.fi © 2019