Tukiyhdistys

Tukiyhdistys

Tukiyhdistys ja sen jäsenyys

Enonkosken luostariyhteisö on toimiva ja sitoutunut joukko ihmisiä. Yhteisön taustalla toimintaa hallinnoi ja edellytyksiä luo Suomen evankelisluterilaisen luostarin tuki ry.

Tukiyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita henkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat tukea Enonkosken luostariyhteisön päämääriä.

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI70 5650 1840 0193 84. Kirjoita lisätietokenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. (Ilman näitä perustietoja jäsenyyttä ei voida vahvistaa). Liittymisen jälkeen jäsenmaksu laskutetaan vuosittain. Jäsenmaksuista ks. alla.

Tukiyhdistyksen hallitus vahvistaa jäsenet sääntöjen mukaisesti. Vahvistettuun jäsenluetteloon merkityt jäsenet ovat äänioikeutettuja yhdistyksen kokouksessa.

Miksi jäseneksi?

Voit kohdentaa tukesi ja olla kuulolla miten luostariyhteisö toimii, kun olet jäsen. Rukous ja hiljaisuuden kaipuu yhdistävät jäseniämme. Jäsen voi kuitenkin olla vain maksamalla jäsenmaksun ilman sen kummempaa osallistumista toimintaan. Jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen vuosikokouksessa.

Henkilöjäsenmaksu on 25€/vuosi.

Alennettu jäsenmaksu eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja työttömiltä on 15€/vuosi

Yhteisöjäsenmaksu on 50€/vuosi.

Jäsenmaksun maksaneet tukiyhdistyksen jäsenet saavat tiedotteita ja jäsenkirjeen ennen vuosikokousta.

Tukiyhdistyksen tilille (FI70 5650 1840 0193 84)  jäsenet (seurakunnat, muut yhteisöt ja yksityiset henkilöt) voivat osoittaa kolehdit ja muut lahjoitukset luostariyhteisön toiminnan tukemiseksi.

Yhteystiedot

Tukiyhdistyksen luottamushenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja
Jari Uimonen (Liperi)
jari.uimonen@evl.fi | p. 0400 276 696

Varapuheenjohtaja
Salla Tyrväinen (Kuopio)
salla.tyrvainen@evl.fi | p. 040 484 8320

Sihteerin tehtäviä hoitaa taloudenhoitaja Timo Korhonen.

Taloudenhoitaja Timo Korhonen (Kuopio), Pinja Rahikainen (Enonkoski/Savonlinna), Juho Tiainen (Rantasalmi), Pellervo Kokkonen (Savonlinna), Päivi Erkkilä (Mikkeli).

Tästä linkistä löydät luostarin yhteystiedot.

Päivitetty 12.4.2021.