Tapahtumat

Suven ja valon rauha, hiljaisuuden retriitti 7-9.6.2024

Suven ja valon rauha, hiljaisuuden retriitti 7-9.6.2024

Enonkosken luostari kutsuu sinut suven ja rauhan syliin ihastuttavaan Ihamaniemeen. Luostarimme sijaitsee keskellä kauneinta luontoa, jossa oma rauha ja hiljaisuus on taattu ja tilaa liikkua ja hengittää vapaasti riittää kaikille.

Retriittimme teemana on valo, jota kohti käännämme niin katseemme kuin mielemme ja sielumme. Teemme sen avoimen, modernin hengellisyyden keinoin, johon kaikki ovat tervetulleita.

Retriittimme sisältää sekä ohjattua yhteistä ohjelmaa että vapaata aikaa omaehtoiselle toiminnalle. Luostarissa on mittava kirjasto, laaja pihapiiri ja luontopolkuja lyhyen matkan päässä. Lauantai-iltana lämpiää pihasauna.

Sään salliessa pidämme yhteisiä rukoushetkiä myös ulkona. Retriittimme ohjelmassa on hiljaisuuden joogaa, taize-lauluja, luontohengellisyyttä ja toki myös tuttuja psalmeja ja virsiä ja kelttiläisiä rukouksia.

Mitään edellä mainituista ei tarvitse osata etukäteen.

Jos olet tulossa retriittiin ensimmäistä kertaa, tutustu näiden sivujen blogikirjoitukseen ’Ajatuksia retriitistä’. Lisää retriiteistä voit lukea myös Hiljaisuuden ystävien kotisivuilta.

Ohjaajina retriitissä toimivat Hannele Kasslin-Pottier ja Tuomi Larvi.

Tuomi on pastori Kotka-kymin seurakunnassa, hiljaisuuden joogan ohjaaja ja retriitinohjaaja.

Hannele on psykologi, kirjallisuusterapiaohjaaja ja retriitinohjaaja. Hannele toimii tämän retriitin päävastuullisena ohjaajana ja ottaa ilmoittautumiset vastaan sekä antaa lisätietoja pyydettäessä.

Retriitin hinta ohjelmineen ja ruokailuineen on 160 €.

Ilmoittautumiset: h.kasslin-pottier@hotmail.com
viimeistään 27.5. mennessä.

Huomiothan, että luostariin ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla ja luostarin majoitustilat eivät sovi liikuntaesteisille, sillä ne sijaitsevat yläkerrassa.

Mahdollisuutta yhteiskuljetukseen Savonlinnasta voit tiedustella Aila Auviselta, aila.auvinen@iki.fi

Retriitin ohjelma Suven ja valon rauha kesäkuu 2024

Luostariyhteiso.fi © 2019